Vårt gym

Varmt Välkomna till Träningspasset Tollarp

Här finner du en familjär känsla av gemenskap och du blir snabbt en i gänget hos oss. Vi ligger Centralt i Tollarp i Gamla Ekens lokaler, olgatan 8. Vi öppnade gymmet våren 2013 och sedan dess utvecklats med åren och förnyar oss ständigt. Senast 2018 byggde vi ut och därför har vi nu en yta på 900 kvm.

Hos oss kan du träna precis vad du vill, på egen hand eller på vår gruppträning. Sätt dig ner innan eller efter din träning i vår lounge och njut av en god kopp kaffe som ingår i ditt medlemskap.

Inne i gymmet hittar du första lokalen med våra Hoist maskiner och konditionsmaskiner. Hoistmaskinerna erbjuder de allra senaste inom träningsredskap och uppskattas världen över för sina unika och följsamma ergonomiska träningsrörelser. Våra Konditionsmaskiner är från märket Precor och här hittar du flera löpband, crosstrainer, cyklar och den sköna AMT maskinen.
Bredvid hittar ni vår Spinning sal med 19 nya cyklar från märket BODYBIKE, samt vår stora Aerobicssal där vi håller flera olika pass i veckan.

Fortsätter du vidare in i gymmet kommer du in till våra fria vikter och även här har vi maskiner från märket HOIST, Precor och Nordic Gym. Alla ledande inom träningsbranschen. Sista delen kallar vi för ”Boxen” och är crossfit inspirerad med allt för din funktionella träning. Här finns också konditionsmaskiner såsom roddmaskiner, airrunners, airbikes och stakmaskin. Gå på pass här eller träna på egen hand.

Hos oss är det viktigt att alla känner sig välkomna, sedda och får ta del av vår härliga gemenskap. Vi är noggranna med att ha ordning och reda, städat och fint.